Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.
citeste mai mult
initial am vrut sa prepar prajitura doar cu piersici, dar am zis: hai sa incerc si cateva mure...si nu a fost o idee gresita
Intr-un vas am batut bine albusurile cu zaharul si zaharul vanilat pana ce acesta se topeste, apoi adaugam galbenusurile unul cate unul, uleiul, praful de copt ( stins in putin otet ), esenta,sare si faina, pana obtinem o compozitie ca pentru chec. Intr-o cratita tapetata cu hartie de copt, punem untul si 1 cana zahar amestecam pe foc pana acesta devine omogen, turnam feliile de piersici ( dupa ce spalam si curatam de coaja, le taiem feliute) amestecam incet, adaugam si murele, introducem cratita la cuptor pentru 5-10 minute, apoi turnam compozitia si introducem din nou la cuptor approx 50 minute. Este gata, dupa ce facem testil cu scobitoarea.
Pofta buna!
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.
citeste mai mult